Getuigen gezocht na overval op woning in Barendrecht

2 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van maandag 18 maart heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Alblas in Barendrecht. De politie is op zoek naar getuigen.

De overval

Rond 02.30 uur drongen vier onbekende mannen de woning binnen en bedreigden het slapende gezin met een vuurwapen. Ze eisten geld en waardevolle spullen. Eén van de slachtoffers werd wakker met het wapen op hem gericht en werd geslagen. De vrouw van het slachtoffer werd ook wakker en haar hulpkreten schrokken de verdachten af. Ze sloegen op de vlucht zonder buit te maken.

Vlucht en voertuig

De verdachten zijn gevlucht in een wit/grijs voertuig. Verdere details over dit voertuig zijn op dit moment nog onbekend.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die meer hebben gezien of gehoord, of andere informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek. Ook wordt er specifiek gevraagd aan bewoners in de buurt van de Alblas met bewakingscamera’s of deurbelcamera’s om hun beelden te delen.

Contact opnemen

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook is het mogelijk om anoniem een tip door te geven via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Daarnaast kan men ook online reageren en eventueel foto’s of video’s delen die kunnen bijdragen aan het onderzoek.