Man beroofd van geld, horloge en autosleutels in Barendrecht

Normal img 20180708 160636
Afbeelding: Politie

In de nacht van zaterdag op zondag, om ongeveer 03.30 uur is een man in Barendrecht overvallen en beroofd van zijn autosleutels, geld en dure horloge.

Vuurwapen

Het slachtoffer werd opgewacht door een man die hem onder bedreiging van een vuurwapen dwong zijn dure horloge, de autosleutels van zijn Porsche en geld af te geven. Het geld betrof de dagopbrengst van zijn horecagelegenheid in Rotterdam.

Gevlucht

Tijdens de overval bleek dat er nog twee mannen bij de overval betrokken waren. De drie gingen er na de overval rennend vandoor.

Getuigen

Agenten hebben direct een onderzoek ingesteld, maar de drie niet meer aangetroffen. De politie hoopt nu dat er mensen getuige zijn geweest van de overval of dat er misschien iemand over camerabeelden van de overval of de vluchtende daders beschikt. Als dat het geval is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via 0800-7000.

Adverteren op BarendrechtActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BarendrechtActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Barendrecht
22:46

18° C

Lichtbewolkt

0.89 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief